Programaci d’actes de l’Ateneu Mar 2010

Programaci d’actes pel mes de mar a l’Ateneu llibertari Alom: 3, 5, 10, 12, 13, 17, 19, 20, 26 y 27 de mar.

Tots ells es faran al local de l’Ateneu: carrer Misser Sitges, 9 (Part Alta – Tarragona)

Dimecres 3 de mar a les 20h. Cicle Memria Anti-Industrial: Xerrada “L’industrialisme sota el franquisme” a crrec de Flix Mora, editor de “Los amigos de Lud”. Organitza Memria de Peix.

Divendres 5 de mar a les 19h. Cicle de cinema “Filmen Dones”: Documental Entre l’anonimat i la resistncia (Dones i Franquisme), presentat per una de les autores, Ana Campanera. Organitza Ateneu Llibertari Alom i CGT.

Dimecres 10 de mar a les 20h. Trobada Grup de Lectura: Crtica a l’Urbanisme contemporani.

Divendres 12 de mar a les 19h. Cicle de cinema “Filmen Dones”: Documental Aqu es tortura presentat per l’autora Laia Alzina. Organitza Ateneu Llibertari Alom.

Dissabte 13 de mar a les 19:30h. Cicle de Memria Anti-Industrial: Presentaci del llibre Manifest Unabomber a crrec de Negres Tempestes. Organitza Memria de Peix.

Dimecres 17 de mar a les 20h. Cicle “Dones a altres cultures”: Los limoneros. Dir.: Eran Riklis (2007). Organitza Ateneu Llibertari Alom.

Divendres 19 de mar a les 19h. Cicle de cinema “Filmen Dones”: Sessi de curtmetratges que parlen de dones. Organitza Ateneu Llibertari Alom.

Dissabte 20 de mar a les 19:30h. Cicle de Memria Anti-Industrial: Xerrada “Com pitjor, millor?” a crrec de Javier Rodrguez Hidalgo de l’Assemblea contra el TAV d’Euskal Herria. Organitza Memria de Peix.

Divendres 26 de mar a les 19h. Cicle de cinema “Filmen Dones”: Ahimsa: contra la guerra a crrec de l’autora Erika Snchez Marcos. Organitza Ateneu Llibertari Alom i Coordinadora Tarragona patrimoni de la Pau.

Dissabte 27 de mar a les 19:30h. Cicle de Memria Anti-Industrial: Cine-frum, La servidumbre moderna. Organitza memria de Peix.

———–