5 i 6 d’octubre: Versos Lliures de Carrer, 24 hores de poesia ambulant

La segona edici de les 24 hores de poesia ambulant ja est en marxa!

Versos Lliures de carrer s una iniciativa de diversa gent de la ciutat per tal de reivindicar la cultura lliure i al carrer, en qu no hi hagi diners pel mig (ms enll d’uns mnims per l’autogesti del mateix projecte).

Hi pot participar qui vulgui, ja escrigui, reciti, llegeixi, dibuixi, balli, interpreti, improvitzi, canti, somni…

Al llarg de la jornada es recorrer la ciutat per diverses places i carrers, de la Part al Alta fins a la platja. Aviat sortir el cartell-itinerari amb ms informaci.

Per ara, hi ha ms d’una vintena de propostes creatives maquinant-se, a veure que sortir! Deixant espai i temps per a qui es vulgui afegir el mateix dia i fer que entre el preparat i l’ espontanetat ens regalem 24h de sorpreses. I au, per ara anar fent boca orella, i anar rumiant idees, i comentar-ho a qui pensem que li pot agradar la idea, o simplement apuntar la data per ser-hi present… en tot cas, es va apropant aquest cap de setmana on volem que la poesia es senti i es senti, ocupant espais, sense murs ni parets, entre pell i pell de qui hi siguem.

Si us voleu posar en contacte amb nosaltres ho podeu fer a travs del correu versoslliuresalcarrer[at]gmail.com

Flyer (punxeu per veure’l millor):