Ja podeu demanar l’Agenda Llibertria 2014!!

Acaba l’any i a l’Ateneu comenem la COMANDA d’Agendes Llibertries per al 2014!

L’Agenda Llibertria s un projecte collectiu de la gent del Centre d’Estudis Ester Borrs, de Berga.

Enguany el projecte fa 25 anys i l’agenda inclou textos de valoraci dels collectius que al llarg daquests anys han fet lagenda a dems duna selecci de textos i imatges ja publicats altres anys a lagenda llibertria.

Com altres anys, lagenda s multilinge, inclou el calendari menstrual, el calendari per programar-te les setmanes, el calendari 2014-2015, lhorari, el calendari del pags, i el directori actualitzat de collectius anarquistes darreu, mantenim les pgines per apuntar telfons i les pgines en blanc per prendre notes.

El preu de venda al pblic s de 9 , els beneficis d’aquest projecte van destinats a lautogesti del Centre dEstudis Josep Ester Borrs.

A banda, quan un altre projecte/collectiu… assumeix comanda i distribuci, com nosaltres des de l’Ateneu, ens fan un 30% de descompte en la compra a fi que aquesta part pugui ser benefici per l’autogesti del collectiu que distribueix.

Aix que nosaltres farem la compra collectiva pagant les agendes agendes a 6’30 euros i desprs ens les comprarem individualment per 9 euros que s el preu de venda. Els 2’70 euros sobrants sn els que es queden per autogesti a l’Ateneu.

Pots encarregar la teva agenda per correu electrnic [email protected] o passant per l’Ateneu Llibertari Alom (c/Misser Sitges, n9, al costat de la Sala Trono a la Part Alta de Tarragona) els dijous de 20:30h a 22h o quan hi hagin activitats.

sAlut!!