Dissabte, 2 de juliol: “Tanquem l’escola?”

Tanquem l’escola?: dinar-tertlia a la plaa dels Natzarens de Tarragona (al costat de l’ateneu llibertari Alom). Debat i reflexions al voltant de diferents models educatius.

( Organitza: “Deixa de ser una illa” i Biblioteca Llibertria “La Bullanga” )

Convocatria:

Aquesta s la pregunta al voltant de la qual en agradaria establir un debat obert a totes les persones que hi vulguin participar.

La trobada t com a finalitat poder parlar de manera distesa al voltant de temes educatius per tal de poder crear una xarxa que ens doni forces per poder arriscar la nostra prctica educativa i deslliurar-la d’autoritarismes i desigualtats tant i com ens sigui possible.

Tot plegat comenar amb un vermut a les 12.30 h. on diferents ponents parlaran sobre diverses qestions al voltant de diferents models pedaggics, que tracten els nens i nenes de l’espai educatiu/escola des de llocs molt diferents i sobre les conseqncies que aquests comporten en l’aprenentatge.

Tot seguit hi haur un dinar-caf a preu popular (5) per tal de crear un fons de recursos educatius a la biblioteca La bullanga de l’Ateneu Llibertari Alom.

Puntxeu AC on podreu trobar el formulari per tal d’inscriure-us amb la intenci de poder comptar quantes persones serem et preguem que ho feu abans del 29 de juny. El pagament el farem el mateix dia del dinar a la plaa. Si hi ha problemes econmics que aquests no siguin una ra per no venir…

Debat amb Vermut, dinar, caf…
2 de juliol a les 12.30 h.
Plaa dels Natzarens, part alta de Tarragona.