18 de Juny: Xerrada sobre les lluites a Keratea (Grcia)

Els vens i venes de Keratea, malgrat tenir-ho tot en contra, han forat al govern a paralitzar el projecte de un mega abocador al seu terme municipal.

Keratea, es situa a uns 50 km de Atenes i el govern grec vol construir un mega abocador que recolliria la majora de residus que genera Atenes i la seua area metropolitana (4.500.000 habitants). Desde fa temps els seus habitants van criticar la decisi presa per el govern, pero davant lactitut totalitria daquest, els habitants de Keratea van decidir evitar la construccio del abocador per tots els mitjans

Despres de la xerrada es fara un debat- taula rodona sobre les problemtiques medioambientals que ens afecten (centrals i cementiris nuclears, trasvassaments, parcs elics) i les lluites que es donen contra aquestes infraestructures i projectes.

En acabar, farem un Sopador Solidari (Vegetari, amb opci de veg), per 4 eurets.

Dissabte 18 de juny, a les 20,00 hores, al local de lAteneu.

(Per veure el cartell ampliat, noms cal que puntxis damunt)