29 de gener: Sopar-Forum Afgans

Aquest dissabte, a les 20,00h, organitzat per la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau i La Cuculmeca, SOPAR-FORUM AFGANS

Al local de La Cuculmeca (carrer sant Lloren de Tarragona) Sopar tpic afganes, fet per la comunitat afganesa de Catalunya. BO DAJUT SOLIDARI: 15 EUROS

Abans del sopar, pasi del documental “RETTHINK AFGHANISTAN”.

NOTA INFORMATIVA DE LA COORDINADORA TARRAGONA PATRIMONI DE LA PAU

L’Afganistan s una terra ocupada pels exrcits dels 40 pasos ms poderosos del mn i governada per un grapat de criminals. El seu poble pateix sense interrupci la guerra i la misria des de fa ms de 30 anys. A casa nostra hi ha un collectiu d’afganesos i afganeses encara redut per creixent, que s’ha organitzat al voltant de la Comunitat Afganesa de Catalunya. Tot i fugir del horrors de la guerra, Europa els rep amb la illegalitat, la marginaci, la xenofbia i, un cop ms, la misria. No reben cap mena d’ajut del govern i per aix organitzen aquests actes, per oferir-nos la seva hospitalitat i la seva deliciosa gastronomia. I aix donem suport a la seva autogesti a ms destinar recursos econmics a persones com la Malalai Joya

“Rethink Afghanistan s un treball monumental de BraveNew Films, una productora de cinema militant i independent dels EUA. No s un projecte audiovisual tancat, el van enriquint i augmentant a la seva web (http://www.rethinkafghanistan.com/). Per exemple, donen cmeres a soldats ianquis descontents perqu hi filmin clandestinament els horrors de la guerra. Al documental hi ha diversos enfocs de la guerra a l’Afganistan i donen prioritat a les veus locals.”
us hi esperem!!!

Us preguem que ens respongueu aquest email dient quanta gent veniu. Les places sn limitades!

Organitzen: Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau, Cuculmeca