Campanya per a l’Apostasia

De dimecres a divendres, a partir de les 20 hores, PUNT D’INFORMACI a l’Ateneu Llibertari Alom ([email protected])

[Texte i documentaci facilitada por les bones gents de Reus:]

La indiferncia et fa cmplice, APOSTASIA!

Apostasia: Acte de renunciar a formar part de lEsglsia, de la religi que hom professa o hi est reconegut o reconeguda.

10 motius per fer lapostasia

1.- Lapostasia no implica renunciar a la teva fe (si en tens), sin simplement, renunciar a formar part de lEsglsia, s a dir, la instituci que la representa.

2.- LEsglsia rep per part de lEstat espanyol, la Generalitat, ajuntaments i altres institucions, substancials subvencions que paguem amb els nostres impostos.

3.- Vivim en una societat laica i plurireligiosa. Cap instituci pblica hauria de tenir lligams econmics i/o poltics amb lEsglsia catlica. Cap religi ha de ser privilegiada amb diners pblics.

4.- LEsglsia s responsable del genocidi a Amrica i frica, pel qual mai ha demanat perd. Al llarg de la histria ha legitimat, o no ha denunciat, dictadures com la de Hitler a Alemanya o Franco a lEstat espanyol.

5.- LEsglsia catlica s responsable de milers de casos de pederastia i abusos sexuals. Tot i reconixer-ne els casos destapats, continua encobrint milers de pedfils i marginant-ne les vctimes.

6.- LEsglsia catlica soposa a ls danticonceptius, mentre que diriament, moren milers de persones a causa de malalties de transmissi sexual.

7.- LEsglsia catlica titlla de malaltes a les persones que tenen una orientaci sexual no-heterosexual. Provocant la discriminaci a milers de persones arreu del mn.

8.- LEsglsia catlica discrimina a les dones de la societat, consagrant lestructura patriarcal de la societat i oposant-se a lavortament.

9.- Lesglsia catlica espanyola no reconeix el nostre poble i t un carcter marcadament espanyolista: divisi dels arquebisbats de Lleida i Tortosa, espoli del patrimoni de la Franja…

10.- Per molt que critiquis el Papa i les altes esferes eclesistiques, mentre en continus formant part, legitimes les seves accions.

Si encara en tens dubtes, vinens a veure. Te ninformarem i tajudarem a fer els trmits.

Punts d’informaci a Reus:
Casal Despertaferro: Carrer Sant Elies, 8 1r. [email protected]
CGT: Raval Santa Anna, 13 2n [email protected]
H2O: Avinguda del Carrilet, 29 baixos [email protected]

Escrit a l’autoritat eclesistica de “Defecci formal (apostasia) i de cancellaci de dades personals”: El trobareu, juntament amb ms informaci a la pgina de ATEUS.ORG http://ateus.org/?page_id=49