ATENCI! LES ANARQUISTES PORTEN BANYES I CUA

Una vegada ms assistim a l’espectacle protagonitzat per les institucions. Un muntatge policial i meditic que t l’objectiu de justificar les noves reformes legislatives (Llei Mordassa), i intensificar el segrest de les llibertats i el control social.

Fa 150 anys que l’Estat criminalitza el moviment anarquista utilitzant conceptes, propers a la seva lgica, com ara terrorisme, violncia, malaltia, bogeria i caos. Les anarquistes, en canvi, lluitem per la solidaritat, el suport mutu, la llibertat, la justcia social, l’autogesti… Idees que qestionen el sistema capitalista i els privilegis de l’elit dominant.

L’expressi terrorisme anarquista t molta sonoritat per s una ficci. Els poders fctics creen un enemic fantasma del qual cal protegir a la ciutadania; una cortina de fum per distreure’ns dels problemes reals de les persones. La maquinria judicial, amb la collaboraci policial, no jutja els fets, sin les idees de les persones i el que suposadament podrien fer en un futur hipottic.

Des de l’Ateneu Llibertari Alom no volem entrar en el discurs hipcrita de culpables o innocents, categories establertes per un sistema legal criminal. Sin mostrar tot el nostre suport amb les companyes encausades i empresonades per l’Operaci Pandora i per tantes altres.

La solidaritat, la nostra arma!

Ateneu llibertari Alom de Tarragona.