Crida a l’Assemblea general de l’Ateneu Llibertari Alom (27 de setembre)

A totes les persones de l’Ateneu, us convoquem a l’Assemblea General que celebrarem al local el proper 27 de setembre a les 17h.

Des del febrer del 2009 han passat i hem fet moltes coses, hem conviscut gent diversa. El blog s un bon recull de la nostra histria. Hem sigut moltes a les assemblees i ara en som poques… per sempre hem anat cuinant els plats que volem. I ho volem continuar fent!

Arrel de la Trobada Emocional del juny passat, dels canvis que es produeixen al nostre entorn i a nosaltres mateixes, vam veure la necessitat de fer un replantejament de l’Ateneu, de re-endrear la cuina, elaborar altres mens, de buscar nous ingredients.

Per aix volem que tot l’Ateneu, que som les scies, les que hem vingut als actes, a les accions, als sopars, les festes, les que sentim un vincle d’alguna manera o altra, etc. participeu d’aquesta assemblea. I en aquest cas quantes ms siguem millor. Perqu volem explicar-vos-ho tot, sentir les vostres opinions, integrar propostes noves, i tamb augmentar la implicaci de totes.

Ordre del dia:
– Benvinguda amb te, caf i pastes.
– Explicaci de la situaci actual de l’Ateneu. Qu hem fet.
– Propostes i acords, explicaci dels canvis.
– Torn obert d’opinions, propostes, aportacions…

L’Ateneu Llibertari Alom s espai obert, s espai d’aprenentatge propi, collectiu i recproc, s espai de reuni, de trobada i de discussi, s espai de lluita, s espai per crear, s espai de companyia, de plaer, s espai de debat, espai per menjar i beure a gust, s espai per observar, per sentir, s espai d’acci, espai per sentir fora, espai per construir-nos i construir a la mida, s espai assembleari i autogestionari, espai cultural, potic, s espai crtic, antimilitarista, antipatriarcal, antisistema, anarquista.

Aix de l’Ateneu… s moltes coses i ms que en ser si ho volem fer possible. Com ms serem… ms farem!

sAlut!!!