Programaci a l’Ateneu. Gener i Febrer 2013

PROGRAMACI:

FEBRER:

Dissabte 2 de febrer: Nit de Poesia a l’Ateneu. A partir de les 20,00h.

Dilluns 11 de febrer, a les 19’00h, Tertlia Antimilitarista, amb la presncia de companyes del collectiu Dones x Dones. Organitzat per la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau.

Dimecres 20 de febrer, a les 18’00h, Jornada antirepressiva: Les presons de la democrcia. Parlarem entre d’altres coses, del rgim FIES, amb Baldomero Lara. Comptarem tamb amb una membre de la Campanya Pres=Tortura qui ens parlar de les presons de dones.

Dimecres 27 de febrer, a les 18,00h, Jornada Antirrepressiva: Les presons de la democrcia. Parlarem del centre penitenciari de Quatre Camins (Granollers). Acabarem amb un recital de Poesia Antirrepressiva.

– – – –
Dins de les Jornades d’Anarquisme i Alliberament Nacional organitzades pel collectiu Capdetrons:

Dissabte 16 de febrer, Xerrada El Municipalisme Llibertari. Al voltant de les propostes municipalistes de lanarquista Murray Bookchin recollides en llibre per Virus Editorial, amb la presncia de Jordi Bonet, Anna Gabriel, i d’altres. A les 19’30h.

Dissabte 23 de febrer, Trobada de collectius, persones i coses sobre Anarquisme i Alliberament Nacional. A partir de les 12h. Tamb: mercadet de llibres, publicacions, fanzins i d’altres. (A la plaa Natzarets, al costat de l’Ateneu)

(La resta d’actes d’aquestes Jornades -8 i 12 de febrer, 16 de mar- les pots trobar puntxant AC)

GENER:

Dilluns 14 de gener, a les 19’00h, Cinema antimilitarista, amb la pellicula Guerreros + debat posterior. Organitzat per la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau.

Dissabte 19 de gener, a les 17,00h, xerrada sobre rdios lliures. Comptarem amb l’experincia i experincies de Johny, de Rdio Bronka.