Jornades sobre Anarquisme i alliberament nacional

Divendres, 21. 21h. Xerrada de presentaci de les jornades: Anarquisme i alliberament nacional: el cas dels Pasos Catalans

Diumenge 23, 17h. Tres personatges: Llunas, Brossa i Cortiella

Divendres 28, 19h El nacionalisme de Bakunin

Jornades sobre anarquisme i alliberament nacional
[Reus-Tarragona]

Programa de Gener

Divendres 21, 21h. Xerrada de presentaci de les jornades.

Anarquisme i alliberament nacional: el cas dels Pasos Catalans. Jordi Mart Font presentar les jornades amb una xerrada panormica sobre l’anarquisme i l’alliberament nacional. Al local de la CGT del Baix Camp-Priorat (Raval Santa Anna, 13, 2n). Desprs, sopar al local de CGT a crrec de Joves de CGT i festa al Bar Campus (c/ Sant Lloren, 11) de Reus.

Diumenge 23, 17h.

Tres personatges: Llunas, Brossa i Cortiella. Joan Rocamora parlar sobre Felip Cortiella, Nria Soler sobre Jaume Brossa i Jordi Mart sobre Josep Llunas. A l’Ateneu Popular l’Espina (Baixada de les Peixateries, 21) de Tarragona. Berenar a crrec de l’Assemblea de Joves de Tarragona.

Divendres 28, 19h

El nacionalisme de Bakunin a crrec d’Emili Cortavitarte; i Cels Gomis, cultura popular i cultura obrera, a crrec de Salvador Palomar. Xerrada a l’Ateneu Popular l’Espina i sopar a l’Ateneu llibertari Alom (carrer Misser Sitges, 11) de Tarragona, a crrec del grup probiblioteca de l’Ateneu.