“Les Filles du Botaniste”

El proper dimecres 20 de gener a les 20h., visionat de la pellcula Les Filles du botaniste

cartell de la pellculaSinopsi:

“Les Filles du botaniste” ens presenta una histria d’una bellesa plstica formidable l’eix dramtic del qual est compost per un fams botnic, home misteris i pare autoritari que viu a una illa transformada en un luxs jard, la seva filla An i Min, una jove rfana que arriba a l’illa per estudiar i compartir la seva vida amb aquesta parella solitria i retirada del mn.

Per a la Xina dels anys vuitanta encara restaven certs tabs que s’accentuen quan, entre les dues joves es forma un vincle que, de mica en mica, es transforma en una atracci sexual pertorbadora i prohibida. La imaginaci i el desig faran la resta, construint un pla que els permetr viure sota el mateix sostre per sempre.

Fitxa tecnica

Direcci: Sijie Dai
Producci: Lior Shamriz
Intrprets: Mylne Jampano, Li Xiao Ran, Ling Dong Fu, Wei-chang Wang
Llargmetratge ficci, Frana, Canad, 2006
105 min