Homenatge a l’anarcosindicalista Josep Alom (1909-1993)

Josep Alom

El proper dijous 19 de novembre de 2009 a les 19 hores se celebrar a la Sala Eutyches del Palau Firal i de Congressos de Tarragona l Homenatge a Josep Alom, histric militant cenetista de Tarragona (el Catllar, 1909; Tarragona, 1993). Prviament s haur inaugurat un carrer que dur el seu nom a la ciutat de Tarragona. Durant lacte, es presentar Una Utopia, una Esperana. La histria de Josep Alom, publicat per Arola Editors. El seu autor s Ramon Gras i Alom, nt del protagonista i autor dun treball de recerca sobre el seu avi que fou el punt de partida del llibre. Durant el transcurs de la celebraci sexhibir el documental Alom, del mateix autor i que s ha finanat en part mercs a una subvenci del Departament del Memorial Democrtic de la Generalitat de Catalunya. Alom es distribuir amb el llibre publicat per Arola.