12, 19 i 26 de Maig: Taller “Autogesti de la salut: les plantes medicinals”

Programa del taller “Autogesti de la salut: les plantes medicinals”:

El taller es realitzar els dijous 12, 19 i 26 de maig, de les 16’30 fins a les 19 hores, al local de l’Ateneu.

Dia 12 de maig:

– presentaci de totes les all presents per coneixer-mos una mica ms i per saber les motivacions i inquietuds de cadascuna.
– taller de reconeixement de plantes a partir de taller d’olors, presentaci de flors fresques, de passi de fotos, etc.

Dia 19 de maig:

– Estudi de les plantes medicinals ms comuns per a problemes cutanis (eczemes, psoriasis, ferides, etc, etc,), per a dolors de menstruaci i per a estats ansiosos i nerviosos.
– elaboraci artesana de varis preparats medicinals: crema de calndula, oli per a problemes cutanis i xarop de passiflora. Desprs cadascuna s’emportar el seu preparat a casa seva!!

Dia 26 de maig:

– estudi de les plantes medicinals ms comuns per afeccions de les vies respiratries i per afeccions musculars i ssies.
– elaboraci artesana de diferents preparats medicinals: ungent expectorant, xarop, oli d’hipric, ungent d’rnica, etc. Desprs cadascuna s’emportar el seu a casa seva!

Aquests sn els continguts que en un principi, nosaltres tenim pensats, per que els podem modificar segons les vostres inquietuds. Aix que queden oberts a les vostres aportacions!!

A banda de tot aix, hi haur un dia que podrem fer una excursi a la montanya per a reconeixer i recol.lectar plantes!!! Queda pendent de concretar data i lloc. Hi ha la possibilitat de fer una sortida de cap de setmana a la fira de les trementinaires. Aquest tema per el consensuarem entre totes les assistents.

Per la realitzaci del taller se us facilitar un dossier.

Com que l’elaboraci de preparats medicinals requereix bastant de material (plantes, pots, cera d’abelles, oli d’oliva, etc, etc. ) estaria b que cadascuna de les participants pugus aportar una quantitat de 20 euros per cobrir aquest gasto. De totes maneres, si alguna no pugus aportar aquesta quantitat, que no deixi de vindre per aquest motiu!!!

El correu de contacte per apuntar-se: [email protected]