9 de Novembre. Cinema Antimilitarista: “Noviembre”

El dilluns, 9 de novembre, a les 19h, projectarem la pel·licula “Noviembre” del director Achero Mañas, i després farem un petit col·loqui.

Gui d’Achero Maas i Federico Maas. (2003). 104 min.

Sinopsi: Temps per un esperit que encara conserva el seu vernís d’idealisme, Alfredo decideix crear una forma d'”art més lliure, fet amb el cor, capaç de fer que la gent visqui amb ells l’espectacle”. El seu concepte del teatre comença més enllà de l’escenari, es trasllada als carrers, cara a cara amb el públic, viu amb ells.

Allí, en una plaça qualsevol, en un parc o en l’avinguda més comercial de la ciutat, Alfredo i el seu grup “Noviembre” comencen la funció que dóna vida a una infinitat de personatges…. No hi ha límits ni censures, només idees que han d’aconseguir que l’espectador deixi de ser espectador i passi a formar part de la representació, i senti el que ells senten en cada moment. El teatre com la vida, la vida com el teatre…. ja no hi ha diferència, només hi ha passi.

Organitza: Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau