Dilluns, 11 de novembre: Cinema Antimilitarista.

(A les 19,00h)

LOS COLORES DE LA MONTAA
Gui i direcci: Carlos Csar Prez
Pas: Colmbia Panam. Durada: 88 m. Any: 2010

La Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau posa en marxa, una temporada ms, el cicle de cinema antimilitarista, a lAteneu Llibertari Alom. Us convidem a la projecci i posterior colloqui de la pellcula “Los colores de la montaa”, un retrat actual de la vida quotidiana en una zona muntanyosa al camp colombi. Aquest llargmetratge de ficci est explicat des de lptica dels infants, protagonistes daquesta histria.

SINOPSI:

La mirada potica i innocent dels menors crea un viu contrast, no exempt dironia, sobre els actes irracionals i de vegades cruels de les persones adultes. La histria de la pellcula se centra en lamistat entre Manuel i Julin, el seu millor amic i company descola. Un dia, mentre juguen un partir de futbol, perden la pilota que va a parar a un camp minat. Al costat de Poca Llum, tractaran per tots els mitjans de rescatar aquest preuat objecte, imprescindible per als seus somnis i vides quotidianes. Daquesta manera, la dura realitat sanir imposant a poc a poc als seus jocs.

Una excellent pellcula que parla de la realitat de milions de persones a Colmbia, que pateixen un conflicte intern des de 1948, donant com a resultat ser el segon pas al mn amb la major taxa de desplaaments forats.

(PUNXEU A LA IMATGE PER UNA MILLOR VISUALITZACI DEL CARTELL)