Juny a l’Ateneu: Actes i convocatries

Dissabte, 16 de juny: Primavera al carrer!
– Vermut musical, amb el rap de “Mierda Interna” (13,00h)
– Dinar popular (a la voluntad) (16,00h)
(Tot a la plaa Natzarets, al costat de l’Ateneu)

Dissabte, 16 de juny: Manifestaci contra la repressi. Convocada amb d’altres collectius i organitzacions. Contra l’onada repressiva policial, judicial, i en particular contra la poltica de ‘terra cremada’ vers la movilitzaci social engegada per Felip Puig i els seus aclits. (Sortida des de la plaa dels Despullats, a les 19,00h)


Dimarts, 19 de juny: Passi de la pellcula “TOMBOY“. Amb la presncia de membres del collectiu Brot Bord. Aquest acte s’enmarca dins la srie d’activitats que es porten a terme al voltant del 28 de Juny, Dia internacional per l’alliberament sexual. (19,30h, al local de l’Ateneu)

 

Divendres, 29 de juny. Xerrada a crrec d’un membre de la Asociacin de Presos en Lucha.