Xerrada-debat: La necessitat d’una organitzaci juvenil anarquista

El proper dissabte 21 d’abril a les 18:00H, els/les companys/es de la Federaci Ibrica de Joventuts Llibertries (FIJL), organitzen una xerrada-debat al local de la CNT de Tarragona (C/ Cervantes, 18, Tarragona).

Durant la xerrada ens exposaran les raons per les quals creuen que s necessria una organitzaci juvenil especficament anarquista. A ms, ens presentaran el model organitzatiu de la FIJL, aix com la seva orientaci ideolgica i les seves estratgies de lluita.

Durant el debat es tractaran qestions com la vigncia o no d’un anarquisme d’organitzacions, o quins projectes i lluites socials sn ms tils per la propagaci de les idees llibertries (ateneus, sindicats, lluites de barri, centres socials, grups d’afinitat).

Amb la reaparici de la FIJL a Catalunya s’obre un nou procs en la propagaci de l’ideal anarquista i una nova oportunitat pel creixement del moviment llibertari entre la classe treballadora. Des de la CNT de Tarragona desitgem sort i encert als/les companys/es de la FIJL.
Entenem que la consecuci de l’objectiu final de l’anarcosindicalisme, el comunisme llibertari, passa necessriament per qu les idees de l’anarquisme arrelin amb fora a les conscincies del jovent obrer d’avui, que amb les seves idees i el seu esfor ha de forjar la societat del dem.

CNT Tarragona