Divendres, 12 de novembre: Xerrada “Repoblaci Rural”

Xerrada-Presentaci del Grup de Repoblament Rural Can Forcall (Projecte d’Ocupaci Rural).

19,30 hores, al local de l’Ateneu.

Organitza Can Forcall i Ateneu Llibertari Alom.

Desprs hi haur un sopador vegetari pro biblioteca llibertria de l’Ateneu.

Les xerrades de repoblaci pretenen ser un espai obert on confluim persones interessades en iniciar i tirar endavant projectes collectius dautogesti rural encarats al canvi social i que abordin de forma integral aspectes com lalimentaci, lhabitatge, la salut, lenergia, la tecnologia i les relacions. Aix, aquestes trobades busquen ser un punt de trobada de persones amb voluntat de fer un pas endavant en la creaci dalternatives des del camp, no de forma allada o evasiva, sin buscant la relaci amb altres projectes i teixint xarxes de suport que ens permetin potenciar collectivament realitats que facin front al capitalisme.

Ms concretament, les jornades de repoblaci van dirigides a aquelles persones que volem iniciar un projecte al camp i busquem altres persones o grups per tal de fer-ho possible. Per a aix, realitzem presentacions de futurs projectes rurals i de localitzacions on comenar-los, dinmiques per a trobar afinitats i confluncies altres persones interessades, tallers de formaci per fer el pas, aix com presentacions i visites a projectes ja existents.

Can Forcall
Carretera C-37, km. 29’5 (El Pont d’Armentera – Alt Camp)
[email protected]
http://repoblaci.wordpress.com