Qu s la Xarxa dUniversitats Lliures?

Divendres 25 de juny a les 19h:

Xerrada.

Jornades deducaci lliure i llibertria

La Xarxa d’Universitats Lliures (XUL) s la conseqncia de la cooperaci entre diferents projectes sensibilitzats en l’educaci i la formaci. S’entn, tal com ha quedat ms que demostrat amb la imposici de l’anomenat Pla Bolonya, que el coneixement no ha d’estar subjecte a les lleis de mercat, ni tampoc ha de ser un factor d’exclusi social o de jerarquitzaci. Donada la situaci global, on els diners sn al cim de l’escala de valors de la classe dominant, s de sentit com crear iniciatives d’autoaprenentatge collectiu i socialitzar la informaci, tot plegat mitjanant iniciatives autogestionades al marge de les institucions pbliques o privades, amb uns altres valors que l’esfera del poder mai arribar a entendre, com son la solidaritat, el suport mutu, la collectivitat, l’assemblearisme, l’igualitarisme, etctera.

Per tot aix ja hi ha grups de persones treballant aquesta temtica educativa, creant la XUL com a eina de cooperaci i coordinaci. Aquesta s una invitaci a assistir a les activitats de la xarxa i els collectius que l’integren, per si tens curiositat o comparteixes les mateixes.