Primer de Maig: LA SANG ENS BULL!!

Davant les retallades socials posades en marxa pels partits poltics al Goven i la Patronal, amb la complicitat dels sindicats majoritaris -CCOO i UGT- i l’oposici, a nosaltres la sang ens bull i n’estem fartes.

Conscients que aquestes retallades afovoreixen els privilegis dels de sempre i conscients que cap govern defensar els nostres interessos, apostem per l’auto-organitzaci de les treballadores. Hem pogut veure la complicititat de la maquinria sindical amb multitud de conflictes, com per exemple: signar la retallada de les pensions (27-G), o nombrosos ERO, els ms recents els de NISSAN i SEAT.

Per tot aix, i perqu ning vindr a solucionar els nostres conflictes, perqu no ho faran ni amb bones paraules ni donant la culpa als altres. Hem d’aturar els atacs del amos, construir espais de solidaritat, crear assemblees als llocs de treball, als barris, al venat… i en difinitiva amb qui comparteixi els nostres problemes i inquietuds.

Afrontem el dia a dia de forma directa i sense intermediaris. Encara que diguin que les coses les decideixen “altres” i que no s’hi pot fer res, ens ho diuen perqu tenen por de que ho fem.

Ni resignaci, ni victimisme, Acci Directa i Autogesti!!!

Ateneu Llibertari Alom